keskiviikko 28. elokuuta 2013

Pieniä vastoinkäymisiä

Lähimarket ei enää tilaa norjalaista ruskeaa herajuustoa. Vieroitusoire!

Ja jos joillakin on joskus bad hair day,  meidän perheessä oli eilen varsinainen huono käsi -päivä. Ensin tuli 12-vuotias kolhuilla ja kuhmuilla kun oli kaatunut pyörällä ja sai oikeaan käteensä erinäisiä laastareita ja paikkoja (ja kehut kun oli ollut kypärä päässä) - illalla vielä 9-vuotias tuli side kädessä futista pelaamasta, kun kaveri oli tömähtänyt päälle. No ei vakavampaa kummallakaan.

Mutta kun ottaa nämä ja vanhimmaisen hammaslääkärit ja omat harrastemenot huomioon, oli ihan hyvä etten luulotellut tekeväni kamalasti työasioita näinä kotona vietettävinä välipäivinä. Eihän ne lisätyöt tämän hetkiseen työsopimukseeni kuuluisikaan, eli täytyy koettaa malttaa olla niin kuin toisetkin keikkatyöläiset - töissä kun on töissä ja vapaalla kun on kotona. Tavallaan aika kivaa.

JJK on putoamassa alemmalle sarjatasolle. No se ei meitä haittaa, ensi kaudella on sitten samoissa otteluissa tämänhetkisen ja entisen asuinpaikan joukkueet. Voidaan vaikka välillä istua vieraskatsomossa.

2 kommenttia:

Inari kirjoitti...

Kiva kun sinulla oli aikaa meille :) Harrasteistunnosta jäi hyvät fiilikset meille. Esitit asiat kivasti ja luontevasti (tai jotenkin näin sanoi puoliso) ja olen samaa mieltä. Siitä ei tullut itselle mitenkään jännittynyt olo vaan sellainen positiivinen tai innostunut. Ja selkeääkin oli. Kiitos :)

Picea kirjoitti...

No onpa kiva kuulla tuollaista palautetta. Positiivinen ja innostunut fiilis tulevaa kohtaan olikin tavoitteena...