tiistai 13. elokuuta 2013

Hop hop

Kävin Keski-Suomessa kääntymässä. Tai siis toimitettiin lapset kouluun lopulta aika hyvillä mielin joskin väsyneinä ja puolison kanssa otettiin työn alle vähän lepäämistä ja paljon kesän jälkien hoitamista - pyykkejä 1-4 reissusta, teltan kuivatusta, sen sellaista. TV näyttää onneksi MM-kisoja. Nuorimmainen meni pitkästä aikaa hoitoon, ja vuotta nuorempi hoitokaveri oli selvästi kaivannut. Tarttui kädestä ja sanoi vakavasti: "Minä pidän sinusta huolta. Minä pidän sinusta huolta KOKO AJAN."

Eilen tulin tänne takaisin. Nyt on hahmotettava tuleva viikko tai reilu sellainen - kuinka paljon on päivystystä, kuinka paljon ehtisi tehdä muita töitä, entä muita hupeja.

PS. Mietittiin pitäisikö jonnekin synnytysvalmennuksen yhteyteen toimittaa lista niistä kummallisista hommista, joita olemme vanhempina joutuneet viimeisen 15 vuoden aikana tekemään. Kuluneen viikon ajalta siihen olisi voinut lisätä esim. perhekuvassa käynnin joulupukin kanssa, homeeseen menneen ratsastuskypärän pesun sekä myöhässä olevan kasvion teossa avustamisen.

Ei kommentteja: