sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Pihlajat kukkii

Vajaan viikon kotipätkällä. Puoliso ja 11-vuotias (ennen matkaa 10-vuotias!) edelleen reissussa. Teemme lentävän vaihdon kotivastuusta keskiviikkona.

Epäilin ja harmittelin etukäteen, saanko kesäfiilistä kaikkien näiden kuvioiden keskellä, ja haittaako tämä lastenkin fiiliksiä kesän ja loman aikana. No, näiden päivien perusteella turha huoli.

Välillä on ollut koleaa, mutta toisaalta omenapuut kukkivat hurjasti ja itikat inisevät kesäisesti. Saatiin kylvettyä kolmevuotiaan kanssa kasvimaalle porkkanaa, hernettä, lanttua ja kahta salaattia, ja tähteeksi jääneitä siemeniä piti ripotella kaikkiin mahdollisiin kukkapurkkeihin. Kahdeksanvuotias osallistui koko viikonlopun paikalliseen jalkapalloturnaukseen, ja kylläpä oli porukka kehittynyt viime vuoden 12-0 tappioajasta. 13-vuotias on pitkät päivät ulkona kaverinsa kanssa, ja pitävät keppihevostallia ja treenaavat jotain aitajuoksun ja korkeushypyn välimaastoon sijoittuvaa hyppylajia pihalla. 110 cm oli se korkeus, josta tänään koettivat yli.

Ei kommentteja: