perjantai 24. huhtikuuta 2015

Tiedättehän, on vappu

Oli aika hiljaista Tampereen opetushuoneessa - teekkarithan viettävät vappua kaksi viikkoa. Opetus on silleen kivaa, että pysyy opiskelijaikäisiin kontakti. Välillä on sitten niitä terveellisiä huonommuudentunteita, kun meillä ei teekkareiden kanssa oikein ole yhteistä pohjaa ja välillä opetukseni menee liian matalalta ja välillä liian korkealta.

Vappuinnostuksen lisäksi TTY:n ilmoitustauluilla on minua ilahduttanut jo pitkään seuraavanlainen ylioppilaskunnan huumoripläjäys:

"Opinto ukkojen ja -akkojen kieli asun muutos ilimootus

Tampere (3) kolome uuvistuksen johosta olemma päättäneet notta, yli opiston kieli asu muutetaan helepommin ymmärrettävään muotoon!!! Tämä tuleepi kaventammaan ammatti korkea koulu opiskelian ja yli opisto opiskelian välistä eroa! =) =)"

Niinpä...

Huomasin että meilläkin on vappusuunnitelmia. Se on niin hauska ja sekalainen jokaiselle-jotain -juhla. Löytyisi vanhoja autoja, anarkistien marssia siellä muun vasemmiston seassa, Jeesus-marssia, opiskelijoita, työväkeä ja vaikka mitä. Meillä varmaan joku valvoo paistaen munkkeja kirkolla, nähdään tuttuja, katsotaan autoja. Sitä ennen viikonloppu jonka aikana tulee muun muassa pappa.

Ei kommentteja: