maanantai 22. marraskuuta 2010

Ennakoidaan hetkellisesti orpoa oloa

Lähden huomenna aamulla aikaisin kahden päivän (ja yhden yön) työreissulle Göteborgiin. Istutaan parinkymmenen kollegan kanssa alas ja keskustellaan säkenöivästi vuonna 2014 valmistuvan kokoomateoksen kappaleiden rakenteesta ja sisällöstä.

Kumma kyllä, tuo yö tulee olemaan ensimmäinen, jonka vietän eri rakennuksessa kuin nuorimmaisemme. Reissattu on paljon, mutta yhdessä, ja tähän saakka tekemäni työmenot olen hoitanut päiväseltään. Hiukan orpo olo on ehkä hetken, mutta kyllä se siitä. Olen ehkä tainnut kertoa mielipiteeni hotellihuoneiden sängyistä ja rauhassa syödyistä illallisista ennenkin. Jos en, niin kerrotaan sen verran että suhtaudun niihin positiivisella mielellä. (Nyt onkin paljon illallistamista ilmassa. Söimme perjantai-iltana myöhäisillallisen puolison kanssa Pöllöwaarissa. Hyvää, tyylikkäästi laitettua lähiruokaa (tyyliin naurista, hirveä ja paikallista kalaa) ja kovat hinnat. Viihtyisä kokemus, ja ehkä mielenterveyttä voi hoitaa ennakoivasti vaikka näin. Terapiakin maksaa.)

PS. Olen hoitanut mielenterveyttä myös lukemalla viihdyttäviä jännäreitä Robert Harrisilta. Tuoreeseen Haamukirjoittajaan en ole vielä ehtinyt. Olen kahlannut vaihtoehtohistorioita (Kolmannen valtakunnan salaisuus, Arkkienkeli), ja hyvä kirjoitustyyli ja kutkuttavat entä jossit ovat pitäneet koukussa aika hyvin.

Ei kommentteja: