torstai 29. lokakuuta 2015

No ny on (lukemista)

Työtön osa-aikaisopiskelija pitää osa-aikaisen asiainhoitopäivän ja kiertää siis kirjakaupan, kahden kirjaston, postin ja antikvariaatin kautta yliopistolle jotain allekirjoitettuja papereita hakemaan. Melko täydellinen kaupunkikierros.

Postissa tuli laitettua menemään hyväksyttäväksi perhedoulakoulutuksen paperit. Nyt poistan sen projektin tuolta oikeasta sivupalkista. Ensimmäiset "suoritukset" siihen tuli tehtyä keväällä 2013, imetystiedon peruskurssin muodossa. Semmoinen kahden ja puolen vuoden reissu vauvojen vanhemmuuden maailmaan, oman kokemuksen päälle. Hyvä. Kunhan todistus tulee, voi harkita uskaltaisiko sanoa jollakin foorumilla ääneen tekevänsä perhedoulausta.

Yliopiston kirjastosta minulla ei, kumma kyllä, ollut aiempaa kokemusta. Huumaava tunne, kun kurssikirjahyllyssä on tarvitsemiaan kirjoja LÄJÄPÄIN. Kaupunginkirjaston poistomyynnissä  olin hillitty ja ostin lähinnä iltalukemista 6-vuotiaan iloksi (ja ääneenlukijan iloksi). Fallesmannin Arvoa ja Kätkijöitä lähti mukaan. Näillä pärjätään pari kuukautta, etenkin kun eilen aloitettiin Prinsessa Ozma (muistatteko, se yksi velho oli muuttanut ne yhdet koriste-esineiksi, ja niiden toisten yksien piti arvata kuka oli kukakin)!

Ei kommentteja: