perjantai 19. helmikuuta 2016

Vanhat tanssii

Se on vanhojen tanssipäivä. Tai niin kuin täällä mainostetaan, Vanhat tanssit, joita esittävät lukiolaiset. Olkoon miten on - vaihtarimme heräsi aamulla aikaisin meikkaamaan, laittamaan tukkaa ja miettimään mitä ottaa mukaan koulupäivään joka kestää 8.50 - ? Aika maltillisesti ja vähällä hässäyksellä hän aikoo päivästä selvitä. Puvun hän osti, ja halvat kengät, mutta muuten ei ole tarvinnut kampaaja-aikaa tai limusiiniä varailla.

Illalla mennään kolme meistä katsomaan tansseja. Ja aamulla herätys-herätys viimeistään yhdeksältä, jotta päästään kääntämään äitiäni taas uudelle vuosikymmenelle. Pitänee muistaa pakata lahjat mukaan (ihanan vaaleanpunainen vara-avain ja uudet verhot mökille).

PS. Eilen oli 12 vuotta täyttäneellä vielä muutama kaveri kylässä, ja olivat Megazonessa ampumassa. Joskus on vaikeaa olla pikkusisko tällaisessa porukassa. 6-vuotias itki haikeasti kun ei päässyt mukaan ampumapeliin, ja myöhemmin illalla uudelleen, kun ei päässyt tarpeeksi käyttämään päivänsankarin kaverilta saamaa nerf-pyssyä. Voisi kuvitella että kyseessä on vähemmän rauhallinen ja söpö kuusivuotias kuin mitä meiltä löytyy...

Ei kommentteja: