sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Synttäreitä urakalla

On ollut taas se viikonloppu, kun meillä juhlitaan nuorimmaista (ensin kaverit, sitten isovanhemmat) ja siinä sivussa toiseksi vanhinta joka kohta siis täyttää kypsät 15 vuotta. Ja samalla on kotikadun järjestämä katukirppis.

Kirppis tuli pidettyä puolivaloilla, mutta meni siinä futiskortteja, frisbeegolfin kiekkoja ja jotain pientä muutakin. Ja ainakin tapasi taas ihmisiä. (Ja tuli ostettua vain yhdet juhlakengät.)

Ja synttäreillä oli pieniä ja isoja - sunnuntain katukirppiksen yhteydessä ja jälkeen vielä rääppiäisillä kutsuttuja ja kutsumattomia lapsia ja aikuisia. Bueno.

Mutta onhan se väsyttävää! Laskin, että jos lapsen synttäreitä juhlii edes jollakin tavoin noin 20 vuotta per lapsi (jos se vaikka käy kotona synttäreiden kunniaksi vaikka muualla jo asuisikin), niin meidän huushollissa se on yhteensä 80 kertaa. Tämän viikonlopun hulinat mukaan luettuina olemme hoitaneet tästä urakasta jo 51 synttäriä! Ja kaiken aikaa sankarit ja heidän vieraansa kasvavat ja kypsyvät.

PS. Puolisoa oli tullut ehkä informoitua vähän huonosti siitä ketä kaikkia meillä ramppaa päivän aikana. Totesi iltapäivällä että meillä on vissiin avointen ovien päivät. Ihan hyväntuulisena onneksi.

PPS. Ja mummi totesi että jos joskus ei jaksaisi lähteä tapaamaan ihmisiä mutta kumminkin haluaisi heitä tavata, voisi varmaan ottaa tuolin meidän eteiseen ja seurata ketä tulee ja ketä menee.

Ei kommentteja: