maanantai 9. toukokuuta 2016

Aurinkoa

Ah. Lämpöisää vielä pari päivää. Eilen illalla esimerkiksi söimme vaihtarin uppopaistamaa tavaraa (paprikaa, avokadoa, mozzarellaa) ja nuorimmainen söi leikkimökin katolla. Ja rupatteli naapurin isän ja äidin kanssa jotka istuivat iltahkahdeksalta ottamassa aurinkoa naapurin puuvajan katolla.

Kertakaikkiaan, oli mukava aurinkoviikonloppu. Lauantaina kävimme osan porukasta kanssa puolison siskon luona Turussa, lasten serkun 2v päivillä. Puoliso ja kaksi siskoaan olivat pitkästä aikaa samassa paikassa samaan aikaan, eli jumivat keittiöön puhumaan liki koko ajaksi.

Eilinen äitienpäivä meni toipuessa ja ostokakun varassa, mutta päästiin iltapäivällä puolison kanssa katsomaan JJK:n voittoisa kotipeli, ja illalla tosiaan lämpöä ja uppopaistettua mozzarellaa. Ei hullumpaa. Ihme muuten: ei tullut kylmä siellä jalkkispelissä!

(Nuorimmainen elää ihanan vapauden ja innon aikaa, kun hän on oppinut pyöräilemään ja hänellä on lupa mennä yksinkin. Samoin hän on keksinyt innostua jalkapallosta, ja siihen hän saa jopa veljiä seuraksi pihalle joskus. Ja kumma kyllä, lapsi touhuaa pihallakin itsekseen aina välillä. Nytkö hän kasvoi isoksi? Pikkulapseudesta taitaa muistuttaa enää se, että illalla ei ole kivaa nukahtaa yksin.)

Ei kommentteja: