maanantai 6. marraskuuta 2017

Harmautta ja rästejä

Marraskuisen harmauden rinnalla kulkee marraskuinen täyteys kalenterissa ja pyykkikorissa, eli blogissa on hiljaista.

Ja kyllä osaakin olla harmaata tuolla ulkona! Pakko kaivaa jotakin valoja esille, vaikka niiden virittäminen vettä tippuviin puihin ei oikein houkuta.

Viikonloppuna olivat mummi ja pappa onneksi kutsuneet kaikki jälkeläisensä vuokramökille Päijät-Hämeeseen. Ensinnäkin oli kivaa ajaa pitkästä aikaa sellaisissa maisemissa, joissa vuosina 2007-2011 tuli tehtyä paljon maastomittauksia ja metsässä rymyämistä. Ja toiseksi oli miellyttävää viettää yhteistä aikaa ilman suunniteltuja ohjelmia. Ja kolmanneksi oli hyvä että olimme siellä vain yhden yön. Eilen ennätimme päivittää taas hiukan kalentereja, jääkaappia ja kotia. Riidellä rästissä olleita teiniriitoja. Kaikki tämä on tärkeää, ettei tule liian pahoja rästejä.

(Onneksi monet asiat tuovat valoa marraskuuhun. Yksi lapsi suunnittelee kavereiden kanssa keppihevosleiriä meille ensi viikonlopuksi. Sen suunnittelussa ja muistelussa menee puoli kuuta. Yksi suunnittelee matkaa Saloon (??). Yksi iloitsee siitä, kun vanha jengi on koossa taas, ja jalkapalloa saa harrastaa kotikaupungissa, oman valmentajan vetämänä. Minä odotan ensi viikkoa, ja vilkasta viikkoa Rovaniemellä.)

Ei kommentteja: