tiistai 18. kesäkuuta 2013

Futista ja vähän muutakin

Lyhyitä työpäiviä tehty. Sadetta pidetty. Suunniteltu ja hiukan hätäilty kesän reissujen järjestelyjä ja rahan menoa (joku lapsen isovanhemmalle meno, entisen kollegan väitös ja karonkka, joko yksin tai puolison kanssa toteutettava työmeno, lomareissu naapurimaahan) nyt-kun-kohta-oikeasti-alkaa-heinäkuu-ja-loppuu-työnteon-yrittäminen, iloittu kun joku kovalla äänellä talon nurkalla huutava lintu joutuu hoitamaan lapsiaan eikä jaksa enää huutaa niin jatkuvasti yöllä.

Kasvimaa saatiin kuntoon 15.6. Satoa on turha odottaa muusta kuin salaatista, epäilen. Mutta kyllä näyttää kivalta!

Confederations Cup on menossa Brasiliassa, ja se antaa mahdollisuuden treenata MM-kisakuntoa ja valvomista ennen ensi kesän tosi koitosta. Ei ole vielä kunto kohdillaan, nukuttamaan alkaa vaikka pelaamassa olisivat niinkin hauskat yhdistelmät kuin Nigeria ja Tahiti.

Sunnuntaina tuntui olevan saman tason peli menossa paikkakunnan futisstadionilla, JJK-IFK Mariehamn ja mentiin sitä katsomaan puoliso ja minä ja pojat jotka pääsevät seuroihin kuulumistensa takia ilmaiseksi. Sunnuntaihan oli ihan lämmin ja aurinkoinen päivä. Just viime tipalla otin kuitenkin ohuen takin matkaan ja istuma-aluset ja yhden sateenvarjon, ja käskettiin pojillekin takit päälle. Ja nousihan se mahdoton tuuli ja vaakasuora vesisade, tietenkin. Harvoin on keskikesällä ollut ihan niin kylmä.

Tästä opiksi: aina kun menette jalkapallo-otteluun, varautukaa samoin kuin me varaudumme lokakuun viimeisiin peleihin - villahousut ja sadevaatteet.

Ei kommentteja: