maanantai 30. syyskuuta 2013

Ongelmia ja ratkaisuja

Pojat jakavat huoneen ja ongelmana on ollut se että toinen ei halua nukahtaa pimeässä ja toinen ei saa unta jos huoneessa on valoa. Tämä on ollut yksi syy siihen, että jompikumpi usein hiiviskelee meidän huoneeseen nukkumaan.

Ajateltiin lopultakin tehdä asialle jotakin. Vaikkapa siirtää sänkyjä niin, että ne jäävät pikku seinämän eri puolille. Vanhimmaisen kanssa mentiin Prismaan ja ostettiin 19 eurolla verhotanko. 14-vuotias tytär otti kätösiinsä sahan, akkuporakoneen ja sopivia ruuveja ja lyhensi tangon ja väkersi sen seinämän jatkoksi kattoon kiinni ja ripusti siihen ison tummansinisen päiväpeiton.

Katsotaan nyt oliko tämä ratkaisu. Ainakin huone on nyt ns. jaettu. Ja äidillä huoli pois siitä pärjääkö tytär omassa huushollissa vai tarvitaanko jokaisen taulun ripustamiseen isän tai veljen vierailua.

Puoliso tulee hautajaisreissultaan perjantaina tosi myöhään. Näillä näkymin minun pitäisi olla töissä perjantaina aamulla, siellä toisella paikkakunnalla. Olen tämän päivän vainonnnut kollegoja mitä mielikuvituksellisimmilla vuoronvaihtosuunnitelmilla. Ja päässä pyörii myös sellaisia mahdollisia ratkaisuja joihin kuuluu lasten siirtelyä ja yökyläilyjä.

Aina nämä jotenkin on ratkenneet.

Ei kommentteja: