perjantai 14. helmikuuta 2014

Ulkovaatteet mukaan

Tämä viikko: lisää olympialaisia. On ihanaa, kun tasaista urheilupapatusta tulee just hereilläoloaikaan. Yksi lapsi ollut hiukan flunssainen. Toinen lapsi täyttää kymmenen vuotta. Kolmas odottaa kärsimättömänä sitä, että maanantaina pääsee hoitotädin kanssa uimaan. Neljäs tahtoo lopettaa kahden viikon välein saadut pianotunnit - tätä siirtoa olen ennakoinut vasta vuoden verran.

Olin tiistaina perinteiseen tapaan opettamassa yliopiston kenttäasemalla kansainväliselle porukalle lumiasioita. Muuten meni oikein hyvin, mutta maastotöitä piti säveltää kun ei oikeasti ollut mitään järkeä "tehdä mittauksia" kun lunta oli 8cm. Kolattiin sitten erityyppisiä mutta yhtä korkeita kasoja (märkää lunta jäältä, kuivaa, tampattua) ja haudattiin niiden uumeniin lämpötilaloggereita. Toivon  mukaan sää on suosiollinen ja opiskelijat saavat viikon aikana edes jotain eroja.

Päätin eilen että kukaan ei kaipaa minua iltakahdeksan ja iltayhdeksän välillä, ja kävin yliopistoliikunnan tunnilla nimeltä "syvävenyttely". Se oli aika kivaa, ja kumma on että tunti on liian lyhyt aika venytellä ihan kunnolla ihan koko kroppa. Keskittimme jalkoihin.

Viikonlopun varrella tulee olemaan juhlaisaa kirkkotapahtumaa ja juhlaisaa synttäriä. 10-vuotisjuhlat ovat muistaakseni aika meluiset. Onneksi tuli kirjoitettua kutsuun että "hyvät ulkovaatteet mukaan".

Ei kommentteja: