maanantai 19. toukokuuta 2014

Korkeapainetta

Tulihan se kesä. Olen palellut ja synkistellyt koko toukokuun alun - ja alan kohta valittaa helteestä - mutta juuri viikonloppuna ja vielä nytkin on sellainen ihanan rentoutunut olo T-paidassa ja hameessa eikä yhtään kylmä missään kohtaa kroppaa! Ja auringon valo antaa voimaa ja virtaa.

Mukavalta tuntuu sekin, kun kofeiini alkaa olla poistunut elimistöstä ja kahden viikon kahvittomuuden jälkeen tuntuu siltä että vihreällä teelläkin pysyy hengissä. Ja flunssakin on väistynyt. Korkeapainetta!

Viikonloppuna retkeiltiin Leivonmäessä (oli kivaa, ihan vaan muutama kilometri käveltiin ja loppuaika syötiin) ja siistittiin pihaa. Katsottiin juniorijalkapalloa ja MM-lätkää.

Kalenteri kääntyy vuoden kahdelle hektisimmälle mutta samalla ehkä hauskimmalle viikolle. Koulun lopun häämötys lisää menoja, sitten on jalkapallon piirisarjaa ynnä muuta sellaista, ensi viikonloppuna katujuhlat meillä päin, parin lapsen synttärit ja perinteikkääseen tapaan yksi viiva kolme isovanhempaa yön tai viikon tai jotain meillä asumassa. Ja kun tästä selvitään, käynnistän auton ja ajan pohjoiseen.

Kaksi kuukautta päivystyshommaa taas tiedossa. Yöttömän yön aikaan. Luksusta!

Ei kommentteja: