keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Esitetään normaalia

Marraskuinen tihku ja harmaus jatkuu. Kasvatustieteiden kanssa paarustaminen jatkuu, tällä hetkellä ihan mielenkiintoisen ja keskustelevan verkkokurssin muodossa. Terveys on palannut taloomme, eli normaali menokin jatkuu - itsekin on selvinnyt käymään tuossa läheisen kuntokeskuksen jumpissa ja innostus on taas korkealla (kävin jopa ihmettelemässä sisäpyöräilyä, eikä sekään ollut kovin kamalaa).

Marraskuuhun kuuluu puolisolla ja teineillä kirkon nuorten aikuisten päivien sählyturnaus. Päivät ovat tällä kertaa kotipaikkakunnalla, eli Jyväskylästä ilmoittautui turnaukseen kaksi joukkuetta. Toinen on aikuisten, ja toinen junnujen. Jälkimmäissä pelaa meidän kolme vanhinta, muutama muu seurakunnallinen, ja meidän lasten kavereita. Voinee sanoa, että sähly on ollut yleinen puheenaihe viime päivinä.

Puolisolla on siis tällä viikolla sen verran menoja ja velvoitteita (jotain työhön liittyvää pari päivää eteläisessä Suomessa, nuorten aikuisten päivien vastuita JA sählyturnaus), että katsoin viisaaksi pitää omien menojeni ja velvoitteitteni kanssa hyvin löysän viikon. On hyvä, jos huushollissa on yksi joka voi vaan huoltaa.

Hyväksi lopuksi, meillä on siis vanhimmainen lähdössä ensi syksynä Italiaan vaihto-oppilaaksi (!!!). Tähän liittyen saimme hullun idean tarjoutua tammi-toukokuu -ajalle isäntäperheeksi, kun kuulimme että tänne olisi ehkä tulossa samanikäinen italialainen tyttö vaihtoon. Tähän liittyen nyt on koottu suht normaalin näköisiä valokuvia porukastamme. Ja sanoin, että jos tänne tulee joku tarkastaja, on siivottava kunnolla. 14-vuotias kysyi: "Yritetäänkö me huijata ne luulemaan, että meillä on siistiä?"

Joo, juuri siitä on kysymys. Tai sitten ihan normaalista kohteliaisuudesta.

Ei kommentteja: