tiistai 1. marraskuuta 2016

Marraskuulle

Kaikki hengissä Rovaniemeltä. Teini esitti reipasta ja asiallista lentokentällä koko viikon, minä kirjasin hassuja juttuja ylös toimintakertomuksista (viime vuosilta, ja vuodelta 2002/2003). Käytiin katsomassa Porco Rosso ystävän luona ja maisteltiin chilejä. Haettiin puoliso torstaina aamujunalta ja vietettiin yhteistäkin aikaa syöden Kauppayhtiöllä kummallisia burgereita ja maaten hotellin sängyillä.

Isovanhemmat olivat pärjänneet kotona hyvin, mitä nyt pientä säätöä nuorimmaisen koulumatkalle saattamisessa. On kiva tulla kotiin kun mummi on ollut täällä - kaikki on ojennuksessa ja kaapissa on ruokaa.

Nyt voisi viettää pari rauhallista ja tasapaksua viikkoa kotona ja käydä sitten vielä kerran pohjoisessa tälle vuodelle.

En saanut hakemaani lehtoraattia. Olen huojentunut, vaikka tosissani paikkaa hainkin. Ei olisi paljon ehtinyt kotona käydä seuraavan kahden vuoden aikana, jos sitä hommaa olisi päätynyt tekemään.

Käännymme marraskuulle, pimenee. Meillä on jo porstuassa jouluvalot ja autoissa talvirenkaat. Ehkä tästäkin kuukaudesta selvitään.

Ei kommentteja: