perjantai 13. kesäkuuta 2008

Rallia

Tänä aamuna mentiin rallia. Jotenkin näin:

7.45 sitä herää ja herättää 9- ja 4-vuotiaat.

8.30 säntäämme epäekologisesti autolla neuvolaan hakemaan 9-vuotiaalle rästissä olleen rokotteen – ja hyvä on että säntäämme, sillä

8.45 olemme jo matkalla takaisin kotiin hakemaan jääkaappiin jäänyttä rokotetta.

9.15 lapsi on piikitetty ja olemme jo hyvän matkaa matkalla kohti nuorimman hoitotätiä, kun puoliso soittaa ja ihmettelee että kun ne sedät joiden piti tulla 10.30 hakemaan kaikkia sähköromuja ja vanhaa pesukonetta seisovat jo eteisessä.

9.30 on saanut heitettyä lapset huiiiss hoitotädille, haettua sähköromusetien tarvitsemat rahat automaatilta ja kaahattua kotiin.

Tästä eteenpäin kaikki oli hymyä ja aurinkoa, sillä sedät olivat mukavia ja suostuivat viemään korjattaviksi ja myytäviksi myös vanhan tiskikoneen ja risat rattaat. Ja kun olimme muistaneet heittää (toinen huiiiisss) vielä 7-vuotiaankin hoitoonsa, ehdimme juoda rauhalliset kahvit puolison kanssa ja taputella toinen toistamme olkapäälle että hyvin meni.

On siis viimeinen arkipäivä ennen muuttoamme.

1 kommentti:

Ansku kirjoitti...

Hei, mukava blogi! Tsemppiä ja siunausta muuttoon...

Meillä on tiistaina 17.6. lapsiperheiden retki hauskalle luontopolulle ja puulossilla pieneen saareen. Pystyttekö ottamaan pienen tauon tavaroiden järjestelyssä ja tulemaan mukaan? Lapset voisivat heti alkaa tutustua toisiinsa. Soittele!