keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Työ- ja harrasteraportti

Blogissa on ollut taas hiljaista. Blogin ulkopuolella peruselämä jatkuu, ja harrastepuolella sen kaltaista toimintaa jota en viitsi kauhean yksityiskohtaisesti repostella kun anonyymiyden ja/tai luottamuksellisuuden rajat alkaisivat tulla vastaan.

Sanotaan sen verran että doulauspuolella tapaan silloin tällöin perheitä, ehkä tahtiin kerran kuukaudessa tai kahdessa. Se on hyvä tahti, ja ehkä ensi vuonna ihan oikeasti uskaltaa laittaa jonnekin internetin peränurkkaan ihan pienen sivun ja sillä tavalla "mainostaa" - jos uskaltaa ottaa Y-tunnuksen. Se on pelottava askel, jos edessä on koskaan ikinä milloinkaan asiointia työttömyystukea vahtivien tahojen kanssa. Kumma juttu, että vieläkin näin on.

Sitten olen edelleen hiukan mukana yhdessä synnytykseen keskittyvässä keskusteluryhmässä, ja sitä koetamme jatkaa kolmen muun kanssa myös ensi vuonna. Samassa yhteydessä pohditaan mukanaolon tapoja ja mahdollisuuksia, kun tänne suunnitellaan uutta sairaalaa (ja sen myötä tietenkin uutta synnytys- ja lapsivuodeosastoa). Ensikodilla en ole käynyt, katsotaan jos voisi kerran kuukaudessa alkaa taas käymään - jos työ alkaa järjestymään enemmän tai vähemmän omalle paikkakunnalle. Jos reissutyötä on jatkossakin tehtävä, sitten jää harrastaminen vähemmälle. Kaikkinensa siihen saa menemään herkästi noin kolme päivää kuukaudessa, plus satunnaiset ajatustyöt ja sähköpostit päälle (muutama tunti viikossa).

Työn puolesta asiat rullaaat kivasti eikä ainakaan tarvitse miettiä mitä sitä tekisi. Näyttää siltä, että saan venytettyä tämänhetkisen rahoitukseni helmikuun loppuun asti, mikä tarkoittaa että olisi kolme ja puoli kuukautta aikaa laittaa nykyinen hanke kasaan. Se saattaa suurin piirtein riittääkin. Uudet rahoitukset ratkeavat pääosin joulukuussa (paitsi se utopistisen hypoteettinen huhtikuussa), joten ennen vuodenvaihdetta pääsee miettimään vielä sen että tarvitseeko hakea "kesätöitä" sääpäivystyspuolelta (ja kuinka paljon). Ja tämähän nivoutui siihen Y-tunnukseen ja harrastetoiminnasta melua pitämiseenkin...

Eli joulua odotellen, monessakin mielessä.

PS. Ei ne antaneet dosentuuria (katso muutama postaus alaspäin. Sovimme, että katsotaan kahden vuoden päästä uudestaan).

Ei kommentteja: