keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Pyörii, pyörii

Pyöritys jatkuu.

Viime viikolla pyöri hiukan eri tahtiin, sillä oltiin Savossa - 14-vuotias TET-jaksolla navetalla ja minä ja pari tyttöä mummun seurana ja sukulaisia tapaamassa. Se oli varmaan oikein hyvä irtiotto tästä muusta pyörityksestä. (14-vuotias tykkää serkustani, kummitädistään, ja hänen luonaan touhuamisesta. Kissoista, koirasta, lapsista ja etenkin 190 lehmästä. Vasikoista puhumattakaan. Oli kuulemma ollut ihan positiivinen yllätys myös serkun miehelle. Oli pelännyt vähän että mikä kaupunkilaisteini sieltä tulee. Tulikin jatkuvasti puhuva ja nauravainen poika, joka tarttui työhön kuin työhön eikä välittänyt hajusta. Äiti on nyt ylpeä.)

Vesisade lankeaa maahan toista päivää peräkkäin. Vappuko tulee? Toivon että ennusteet pitävät paikkansa, ja että vapulta oikeasti lämpenee. Vaihtariakin alkaa kyllästyttää tämä kevään empiminen. Vappua varten tehtiin hatarasti mitaten simaa (öö... kai tässä nyt on 250g sokeria? herneenkokoinen nokare??). Seurakunnalla on perinteikkäät munkkimyyjäiset perjantaina, ja siihen voisi osallistua vaikka lähettämällä paikalle teinityttöjä.

Olin alkuviikon muilla paikkakunnilla opettamassa vesiasioita ja huomenna menen Espooseen kokoustamaan vesiasioissa. Maanantai ja tiistai vielä menee opetuksissa ja ihmisten tapaamisissa pääkaupunkiseudulla. Sitten asetun aloilleni. Haravointia, ruoanlaittoa, kotitoimistolta työskentelyä kesää kohden.

Ei kommentteja: