maanantai 9. lokakuuta 2017

Poltergeist

Meidän isolla autolla on ennenkin ollut hullunkurisia vaivoja. Ensinnä tulee mieleen muutaman vuoden takainen tööttiongelma (auto tööttäsi aina kun ratti kääntyi, jos pakkasta oli yli 25 astetta).

Viime viikolla tuli esiin jonkinlainen poltergeist, joka tykkää kuunnella kovalla nuorisomusiikkia. Puoliso oli kahteen otteeseen tullut autolle töittensä jälkeen, ja auto oli soittanut kovalla Loop -kanavaa, vaikka radio oli pois lähtiessä ollut ollut pois päältä (ja virrat olivat poissa jne). Mysteeri!

Loppuviikosta kävin nukkumaan alakerran makuuhuoneessamme ja ihmettelin pitkin aamuyötä kun joku naapuri soittaa musiikkia niin kovalla. Ja vielä enemmän ihmettelin, kun sama meno alkoi seuraavana iltana kun olin käymässä nukkumaan. Kuuntelin jytää aikani, ennen kuin nousin ylös, laitoin kengät jalkaan ja lähdin aika ärtyneenä pihalle ottamaan selvää kuka ja missä. Oven avatessa ei kuulunut mitään. Jumputus alkoi vahvistua, kun kävelin pihatietä kadulle... jonka varteen olimme pysäköineet automme, siihen makuuhuoneen ikkunan alle. Ei kamala! Se oli taas se meidän bussi, joka jyski ja jytisi keskellä yötä niin että kuului varmaan kaikkiin naapureihinkin!

Ja se oli varmaan soittanut edellisen yönkin!

Juoksin aika kiireesti sisälle hakemaan auton avaimet ja irrotin radion paneelin kokonaan irti. Tämä temppu on nyt koetettu muistaa tehdä, aina kun on auto laitettu jonnekin parkkiin.

Ei kommentteja: