sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Pyy, maailmanloppu, luonnoslaatikko

Suomalaisilla on omituisen paljon sanontoja pyistä. Pyyt ovat pivossa ja sitten on se pyy joka pienenee maailmanlopun edellä.

Olen ajatellut lopettaa tämän blogin säännöllisen ylläpidon tänä kesänä; kymmenen vuotta (!) oman elämän kirjaamista tulee täyteen parin viikon päästä. Ehkä siinä olisi hyvä vaihe ottaa tekstit vaikkapa talteen. Ja olla kantamatta minkäänlaista huolta siitä tuleeko päivityksiä viikoittain, kuukausittain vai vuosittain. Eli tulevien tekstien määrä pienenee, kuin pyy maailmanlopun edellä.

Tähän liittyy sekin, että vuosien varrella olen tallentanut lukuisia luonnoksia. Kävin nämä läpi, ja jäljelle jäi 22 tekstiä jotka mielellään vielä julkaisisin tai aihetta joista mielellään vielä kirjoittaisin. Tälle luonnoslaatikolle on varmaan pakko palata melko säännöllisesti (ja nostaa postausvirtaan oudon vanhoja juttuja), jos mielin saada nämä 22 ilmoille ennen blogin hiljaiselolle laittamista.

Ajankohtaista: koulut loppuivat. Meillä on mummo käymässä, ja eilen olivat myös mummi ja pappa Söimme taas 9 vuotta täyttäneen synttärikakun, ja toisen joka tehtiin pian 17 vuotta täyttävän kunniaksi. 

Ei kommentteja: