sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Lomalla, ah

Pysyimme terveinä koko syysloman ja onnistuimme kuin onnistuimmekin toteuttamaan monimutkaisen suunnitelman johon kuului kaksi lasta Savon mummulaan, kaksi Järvenpäähän mummin ja papan luo ja puoliso ja minä kahdeksi yöksi Helsinkiin hotelliin. Oli aika auvoisaa. On ilo, kun puoliso vielä tässäkin vaiheessa on hyvä ystävä, jonka kanssa ei tule erimielisyyttä siitä mitkä on hyviä ajanviettotapoja kaupungissa kahdestaan. Muun muassa opiskeluaikojen yliopistolaitoksilla haahuilu ja kirjakaupat ja musiikkitalon kahvila olivat.

Loppuloma meni kotona pikkuhommia tehden ja syöden ja nukkuen ja uimahallissa käytiin ja sellaista. Työasioita ei juuri tarvinnut ajatella, muuta kuin niitä joista ei saa palkkaa. Tyydyttävää kyllä, parin illan työskentelyn jälkeen yksi parin viikon päästä valmiiksi saatava teksti muokkautui jo hyvään muotoon.

Muutenkin olo on nyt lomaillut ja seesteinen. Mielihyvää ovat aiheuttaneet lähipäivinä niin monet asiat. Muun muassa puolison siskon jälkeensä jättämä tempur-tyyny. Ah. Leonardo Cohenin biisi Hallelujah. Ah. Hassusti Philip K. Dickin kirjaan perustuva ihan hassu tarina The Adjustment Bureau. Se, että koululaisten kanssa uimahallissa käydessä pystyy itsekin uimaan eikä tarvitse ainoastaan vahtia lapsia. Ah.

Ei kommentteja: