keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Hitaalla

Kaikki toimii jotenkin hidastetusti, kun olemme olleet flunssassa. Puoliso eniten, pari lasta piti vähän kuumetta, lopuilla vähän päänsärkyä tai kurkkukipua tai muuten vaan poissaolevaa fiilistä. Täytyy yrittää tasapainoilla erilaisten sitoumusten ja velvollisuuksien sekä toipilaisuuden ja toipumisajan välillä.

Itse sain opetettua eilen puoli päivää lumiasioita hyvin kansainväliselle porukalle. Mukavaa. Lapsia on pitänyt tosiaan suitsia lepäilemään, ja alkavat olla siinä kunnossa että viikon kaikki kivat liikuntamenot onnistuvat - kahdella uintia koulun kanssa, toisella ensin koulujen välisten hiihtokisojen karsinnat ja sitten viikonloppuna futista Imatralla asti.

Viidesluokkalainen opiskelee sijamuotoja nurkuen ja tuskaisesti. Ja aikamuotoja ja muuta verbitaivutusta. On sitä mieltä, ettei niitä tarvita muuhun kuin siihen jos rupeaa isona opettajaksi.

14-vuotiaan maratoni Frendien katsomisessa hidastui oleellisesti, kun kahdeksannen tuotantokauden viimeinen levy on hukassa. On ollut itse asiassa jo vuosikaudet.

Ei kommentteja: