tiistai 7. tammikuuta 2014

Kipupisteitä

Loppuloma: uusi vuosi perinteisin menoin mummun luona, haettiin samalla nelivuotias kotiin. Isosisko nurkui ensin että onpa köyhä uusi vuosi, tähtisadetikkuja ja naapurin ilotulitteet. Mutta loppujen lopuksi oli hirmuisen hauskaa kaikki saunominen ja vähäiseen lumisohjoon meno sieltä saunasta, sekä Pictionaryn pelaaminen näyttelemällä (Miten näytellä "Rooma"? Entä "jäähalli"?)

Loppiaisviikonloppuna oltiin vielä mummin, papan ja koiran luona, taaskin perinteisin menoin.

Loppiaisena syötiin mahdollisimman tarkkaan kaapit tyhjäksi herkuista, niin että tammikuun voi aloittaa vähällä sokerilla ja ehkä siitä johtuen paljolla kitinällä. Kun samaan syssyyn pitää vielä siirtää unirytmiä useita tunteja taaksenpäin. Loppiaisena opeteltiin myös fysioterapeutti-ystävän ohjauksella akupainantaa. Jännä juttu, miten kipeästi oikeasta kohtaa peukalolla painaminen tuntuukaan.

(4-vuotias on ihana kun hän leikkii toisen 4-vuotiaan kanssa. Mennä viipottavat juosten ympäri taloa, kunnes toinen hengästyy ja alkaa anella että ei enää juosta. "Okei! Me voidaan POMPPIA!" Sitten tytöt menevät ulos, ja kohta toinen tormaa sisälle hirmu hädässä. "Nyt kyllä tarvitaan aikuisen apua!!! ON HANSKAT HUONOSTI!")

Ei kommentteja: