keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Aina valmiina

Hiljaiseloa blogissa.

Blogin ulkopuolella koululaisten paimentamista ja kymmenvuotiaan lääkitsemistä kun leppä alkoikin kukkimaan jo nyt. Pyöriä huoltoon, huollosta, ja sen pohdintaa millä rahalla nuorimmaiselle ja kymmenvuotiaalle ostetaan uudet tai ainakin oikean kokoiset pyörät.

Lukemista urakalla. Sekä doulauspuolella että porotutkimuspuolella. 29.4. on se maaginen raja, jolloin aiehakemuksia lähetetään akatemialle. Tutkimuskenttä on varpaillaan. Yhteyksiä pidetään avoinna joka suuntaan, hankkeita hahmotellaan oikealla ja vasemmalla kädellä ja tiedetään että kohta on jo liian kiire saada aikaan mitään järkevää.

Ensi viikon olemme koko perheen kanssa alueella Pallas-Ylläs. Tämä on ihanaa. Lunta ja valoa voidaan käydä hakemassa, vaikka monta kilometriä joudumme ajamaankin. Reissu on liki ilmainen, sillä puhun kolmena iltana turisteille Metsähallituksen luontokeskuksissa aiheesta lumi ja matkat, majoitus ja luentopalkkiot maksetaan. Puoliso käski varautua kysymyksiin lumivyöryistä, heikoista jäistä ja ilmastonmuutoksesta.

No, jos olemme aina valmiina lumivyöryihin, heikkoihin jäihin ja ilmastonmuutokseen, voidaan varmaan sanoa että kovin hullusti ei elämässä voi käydä.

2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Löytyisköhän meiltä kuopukselle sopivaa pyörää?

Picea kirjoitti...

Jaa, jos teillä on jäämässä pieneksi pyörä, se on meille varmaan just passeli...