maanantai 19. tammikuuta 2015

Aikaansaapaa

Ihanan aikaansaapa kolmepäiväinen takana. Ja tasapainoisesti aikaansaapa elämän eri osa-alueita ajatellen. Nyt on kiva lähteä uuteen viikkoon, jonka pitäisi kaiken järjen mukaan sisältää aika paljon kirjoitustyötä.

Perjantaina sain olla mukana tapaamisessa, jossa oli erilaisia vauvaperheiden kanssa toimivia - vapaaehtoisia, sairaalan tahoja ja muita. Semmoinen tuntuu aina aidosti tärkeältä. Ja viikonloppuna tuli tavattua ihan oikeitakin vauvoja ja vauvaperheitä.

Eilen oli mahtava sää ja siitä innoittuneena oltiin illalla laskemassa mäkeä ja hiihtäjät hiihtivät intoa puhkuen. Sitä ennen oltiin saatu lapioitua parveke tyhjäksi lumesta, poltettua joulukuusi vihdoin takassa (!) ja kannettua edellisenä viikonloppuna peräkärryyn asti saatu, lahjoituksena meille tullut uusi iso vaatekaappi poikien huoneeseen. Vanha kaappi oli paikoillaan kun muutimme taloon. Siinä oli hienot liukuvat peiliovet, mutta ne olivat rämät ja vaaralliset ja ne poistettiin pari vuotta sitten. Tuntui hyvältä saada vanha "kaappi" ulos talosta ja tilalle nätti ja ovellinen. Saatiin jopa järjesteltyä poikien huone suhteellisen siistiksi ja matot lattioille - kyllä nyt kelpaa!

(Illan viimeinen aikaansaannos oli lopulta päättää luopua taloutemme ylläpitävästä voimasta, Diners Clubin maksuaikakortista. Tätä luopumista on tehty pari vuotta, ja puolisolle se jää vielä matkakäyttöön. Olen lopen kyllästynyt huijaamaan itseäni sillä, että minulla muka on varaa ostaa jotakin vaikka tilillä ei ole rahaa. Joutuuhan sitä luopumaan glamourin tunnusta kun joutuu oikeasti säästämään ja miettimään mihin on varaa... Mutta ehkä tähän on hyvä tottua, jos vaikkapa lähivuosina koettaa tehdä työkseen ja muutenkin vielä enemmän sellaista mikä on mielekästä kuin sellaista mikä vie eniten aikaa ja tuo eniten rahaa.)

Ei kommentteja: