torstai 26. maaliskuuta 2015

Hermolepoa

Kirjoitin jokin aika sitten, että saan keväällä tehtäväkseni kaverin firmasta pientä aineiston käsittelyä ja mietintää. Toteutettiin siis eilen sellainen operaatio, että mentiin aamulla suureellisesti kahdella autolla eteläiseen Suomeen puolison kanssa. Minä vein nuorimmaisen ensin mummilaan viettämään ihanaa rauhallista virpomavitsojen askartelupäivää, jätin auton sinne, siirryin puolison kyytiin ja ajoimme yhdessä firman toimipisteelle Espooseen.

Puoliso jäi sinne kouluttautumaan muutamaksi päiväksi Hollannista tulleen asiantuntijan johdolla, ja minä huomasin etten ihme ja kumma ole kaikkina näinä vuosina kertaakaan käynyt tuolla toimipisteellä. Tuttuja naamoja siellä kyllä oli, ihan kuin olisi ollut taas jatko-opintovaiheessa ja omalla laitoksella, samat tyypit tuolla pyörivät kuin taannoin kahvihuoneessa ja vesilaboratoriossa. Oli siellä lisänä uusiakin naamoja. No, käytiin läpi aineistot ja pulmat joihin paneutuisin tässä kevään aikana, ja oli kyllä hermolepoa. A) tuttuja ihmisiä ja b) mukavaa aineistoa. Kevään ja kesän ajankäyttö on nyt buukattu melko täyteen, mutta palkkaakin tulee täyspäiväisesti elokuulle asti.

Ja saa tehdä oikein kunnollisia akateemisen sekatyöläisen urakkahommia.

(Sitten sai vielä ajaa bussilla ja junalla pääkaupunkiseudulla ja käydä Akateemisessa kirjakaupassa ja ajaa illalla kotiin niin että matkakumppani nukkui vieressä. Koululaiset olivat hoitaneet itsensä koulusta kotiin ja sen jälkeen kavereilleen ja kavereilta takaisin iltapaloille. Plussat heille.)

Ei kommentteja: