keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Sarjoissa ja urakalla

...tehdään käsikirjoituksia valmiiksi. Kun yhden laittaa kanssakirjoittajalle jatkettavaksi, voi sujuvasti siirtyä seuraavaan. Mukava työvaihe. Palkkaa tulee kevään ajan vähän, mutta koetetaan pärjäillä.

...pidetään yllä hiihtovälinekantaa. Nuorimmainen sai Sportti-Divarista "uudet" sukset ja monot pari viikkoa sitten, 11-vuotiaalle riitti monojen päivitys. Puoliso ajautui suksien loppuunmyyntiin ihan urheiluliikkeeseen ja sanoi tuossa illalla että varusteilla todellakin on väliä.

...uidaan. Nuorimmainen aloitti maanantaina uimakoulun. Kymmenen kertaa kahden viikon aikana, eli joka arki-ilta hallille. Mahtavan tomerana ja itsenäisesti hän liikkuu porukan mukana ja hommaa vaatteetkin pois ja päälle ja polskii siellä ryhmässä, mutta vielä ei ole päätä kokonaan kasteltu. Toiveissa on, että kymmenenteen kertaan mennessä sekin jo sujuu.

...laitetaan ruokaa. Jos on tunti tai kaksi aikaa olla keittiössä, voi samalla vaivalla tehdä monta ruokalajia varastoon. Eilen illalla paistoin ison jauhelihan, ja sekoitin sen erilaisiin tähteisiin eli nyt meillä on mm. makaronipataa ja jauhelihakeittoa. Ja paistoin ainakin sata pinaattilettua.

Ja vanhimmainen teki yhteishaun, ja uskalsi kuin uskalsikin hakea hevosopistoon ynnä lukiota suorittamaan ihan muualle kuin tänne Jyväskylään.

Ja toiseksi vanhin ilmoittautui ihan itse kuivapukukurssille, kun viime kesän sukellukset oli olleet aika hyisiä kokemuksia. 

Ei kommentteja: