torstai 19. maaliskuuta 2015

Työsuhdepäivitys

Niin nyt näyttää siltä ettei keväällä tarvitsekaan olla työttömänä. Kaverin firman aineistohyllyt on näköjään aina sen verran täynnä, että sieltä tippuu murusia minunkin pöydälleni käsiteltäviksi. Hyvä. Työttömyyspäivärahan haku on niin kamalan työlästä.

Tein vaalikonetehtäviä. Olen vasemmalla ja liberaali ja se on siinä mielessä hyvä uutinen että olin jo ajatellut äänestää jotakuta siitä laidasta. Koetin jonkun aikaa noudattaa perinteisen anarkistista tapaa jättää tyhjä äänestyslippu, mutta loppujen lopuksi en keksinyt miten se tässä tilanteessa parantaa maailmaa. Ehkä äänensä voi antaa, ja siinä samalla rakentaa omalla ajallaan lähidemokratiaa ja oman päätäntävallan lisäämistä vaikka kuinka epävirallisien reittien kautta.

(Eihän tuo edustuksellinen demokratia näytä toimivan mitenkään, ei ainakaan hallitus - oppositio -rakennelmalla. Surkuhupaisaa on ollut päätöksen teon vaikeus viime kuukausina. Ja vaaliväittelyistä tulee paha mieli, kun ollaan niin vastakkain.)

PS. Kolme viikkoa rautaa ja vitamiinilisää syöneenä alkaa olla normaaliterässä. Tässä vaiheessa yleensä unohdan jatkaa kuuria, mutta nyt syön kyllä määrätyn ajan kesään saakka, vaikka sitten muuttuisin yli-ihmiseksi.

Ei kommentteja: