perjantai 18. syyskuuta 2015

Mielenilmauksia

Tänään on siis suuri mielenilmaus- ja lakkopäivä. Virkistäää, kun ihmiset on heränneet kaduille ja toistensa yhteyteen. Nyt kun päättäjät tajuaisivat, että nämä samat ihmiset osaavat kyllä tehdä sen tuottavuusloikan - jos sitä tarvitaan, ja jos keinot jätetään paikallisesti päätettäviksi.

Päätin pitää minäkin välipäivän apuraharintamalta. Asioiden hoitoa. Ystävä ja nuorimmaisen ystävä tulevat iltapäivällä, eli haen eskarilaisen aiemmin eskarista kuin tavallisesti. Perhedoulakoulutukseen ja työttömyyspäivärahoihin liittyvää paperityötä. Mukavaa.

Huomaatteko, oikean sivupalkin perhedoula -projekti on loppusuoralla! Katsotaan kuinka paljon tätä sertifikaattia tulen koskaan käyttämään, mutta olen ollut koulutuksesta tyytyväinen. Antaa paljon eväitä kaikenlaiseen vauvaperhetoimintaan. Nythän sinne sivupalkkiin pitäisi oikeastaan lisätä kasvatustieteiden perusopinnot -projekti. On se kumma, että joku tuommoinen pitää olla koko ajan työn alla. Tämänkin blogin elinaikana palkissa on ollut Ghanan reissuun säästäminen, meteorologian täydennysopinnot, liikunnan aloittelu, ja nyt tuo perhedoulaus ja kohdakkoin lisättävät kasvatustieteet. Kait sitä koko ajan tykkää tehdä jotain uutta, ja mielellään dokumentoi asioiden edistymistä ja saa siitä jotain motivaatiotakin.

Ehkä työterveyslääkärini kuitenkin ehdottaisi sellaista projektia, että noiden jälkeen olisi hetken aikaa ihan ilman projektia?

Ei kommentteja: