tiistai 6. syyskuuta 2016

Yksi lähtee, kaikki vaihtaa paikkaa

Jaahas. Vanhimmainen lähtee Italiaan käytönnössä huomenna illalla. Lento on torstaina aamulla, mutta menevät puolison kanssa jo lähemmäksi kenttää yöksi.

Odotan edelleen, että joku iso unohtunut järjestelyasia tulee mieleen esimerkiksi huomenna aamulla.

Elellään tässä melko normaalia elämää, tosin päätin tehdä vähäiset työni kotitoimistolta jotta olisin läsnä vastaamassa kaikkiin "missä on" -kysymyksiin. Ja ehkä vaan ylipäätään läsnä. Illalla on tarkoitus syödä tytön lempiruokaa. Tänään hän menee kavereineen vielä viimeisen kerran tältä erää tallille.

Tytön lähteminen johtaa suureen huoneidenvaihtoruljanssiin yläkerrassa. Teimme sellaisen päätöksen, että otamme puolison kanssa taas käyttöön jättimäisen huoneen, jossa nyt ovat olleet tytöt sekä gerbiilit. Ihan itsellemme emme sitä saa, vaan nuorimmaisen sänky jäisi sinne myös. Mutta pojat saisivat sitten omat huoneet. Ja isompaan poikien huoneista muuttaisivat väliseinäkkeen taakse myös gerbiilit tavaroineen. Eilen vanhimmainen vaihtoi gerbuille vielä viimeisen kerran purut. Järki tuli päähän, ja tyhjensin pikavauhtia sen osan poikien huonetta johon eläimet olivat muuttamassa. Saatiin siis yhteisvoimin siirrettyä tarvikkeet, pöytä ja iso terraario (tyhjänä) uuteen paikkaansa ja laitettua gerbiilit uuteen kotiinsa uusien purujen kera. Sinne jäivät rapistelemaan ihan tyytyväisinä.

Toinen pojista päätyi siis nukkumaan lattiallemme pariksi yöksi, mutta ei se mitään. Ensi viikolla järjestely jatkuu.

Ei kommentteja: