perjantai 2. syyskuuta 2016

Huojennuksia

Aika huojentavaa on ollut, kun nuorimmainen on ruvennut kävelemään itsekseen kotiin koulun iltapäiväkerhosta. Ketään ei tarvitse hakea mistään! Aamusta on kokeiluasteella järjestelmä, jossa tämän suunnan kolme tyttöä kävelevät yhdessä kouluun. Jos tämä alkaa toimia, huojennus on vielä isompi. Katsotaan nyt - itseä huolettaa lähinnä se, että meidän perheellemme minuuttiaikataulujen noudattaminen on monesti yhtä tuskaa. Jospa toisilla kahdella on lehmän hermot ja aikaa odottaa.

VIIMEINEN viikonloppu ennen kuin vanhimmainen lähtee. Tässä asiassa huojensi avoin ja lämminhenkinen kirjeenvaihto italialaisen isäntäperheen kanssa. Sain sen käsityksen, että he eivät odota säkenöivän sosiaalista, kaikkiruokaista, helppoa tyyppiä. He käyttivät sanaa "resourceful". Sellaisen he kyllä saavat.

Tätä viimeistä viikonloppua yhdessä vietämme niin että emme ole yhdessä. Minä ja kaksi nuorimmaista laiskottelemme kotona. Puoliso ja vanhimmainen moikkaavat isovanhempia Järvenpäässä ja 15-vuotias matkusti Valkeakoskelle pelaamaan futaa.

Ei kommentteja: