keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Mitäs tässä on tehty

Pidetty hellettä, vähän niin kuin pakkasta pidetään. Lähetetty puoliso ja 17-vuotias pohjoiseen, niin kuin suunnitelmissa tälle kesälle oli. Edellisen kerran kun puolison piti kiivetä norjalaiselle Bárràs -tunturille, hän erehtyi jopa maasta ja kiipesi ruotsalaiselle Pältsanille. Ehkä nyt on koordinaatit enemmmän kohdillaan.

Otettu rennosti. Koetettu olla kärsivällisiä. Ei ole juuri kokkailtu, vaikka tarkoitus oli.

On luettu ihanan ahmimalla Pendergastia, kamalaa Kobra -virusta ja jopa laatukirjallisuutta: Jumalaiset jajasiskot olivat säilyttäneet viehätyksenä ja samalta tuntuu Alkumetsän ekat kappaleet. Angela Carter on jotenkin väljähtynyt sinne 80-luvulle.

The Tunnel on jopa parempi kuin alkuperäinen, ja olen pystynyt uppoutumaan ihanasti sarjaan. Muuta ei ole tullutkaan katsottua. Saa nähdä, nyt alkaa ralliviikonloppu eikä Jyväskylässä halua liikkua minnekään. Ehkä pidämme nuorimmaisen kanssa hellettä katsomalla huonot Star Warsin alkuleffat, ne I-III (joita hän ei ole vielä saanut katsoa).

On pelattu kirjastosta lainattua Agricolaa, joka on aivan mainio maanviljelys -peli. 9-vuotiaan kanssa on tehty ihan vähän sääntöhelpotuksia, mutta ihan vähän vaan.

Sairaslomailuissa on puolensa. Ihan oikeasti en tiedä, miten saan aivot käyntiin viikon päästä, kun loma loppuu!

Ei kommentteja: