perjantai 11. marraskuuta 2011

Sama alusta uudelleen

Välillä näytti että aika nytkähtää eteenpäin, oli pakkastakin, mutta nyt se meni samalle uralle taas. Työtehtävä hiipii hiukan eteenpäin, jakaumia laskeskelen eri asioille mutta miten kahden asian jakaumat sitten yhdistää yhdeksi, siinä vasta pulma johon joutuu hakemaan apua lukion matematiikan oppikirjoista (pitäisikö haastaa puoliso laskemaan ylioppilastehtävät?).

Kymmenvuotiaalle ei todennäköisesti tule oikomishoidon tarvetta, kaksivuotias opettelee olemaan isompi kun hoitoon on tullut uutena yksivuotias ("Äiti, sinä olet hyvä avaan ovea, sinä niin iso" sanoo kaksivuotias.) ja muuta sellaista.

Puolisolla on juhlaisaa tänään kun työkaveri väittelee ja karonkkajuhlii, onneksi kotipaikkakunnalla. Täällä meidänkin työpaikalla on jotain toisen paikkakunnan toimipisteen ihmisiä, menossa myöhemmin väitökseen, ja joidenkin työkavereiden päällä on semmoiset pikkutakit ja poolopaidat että selkeästi ovat pukeutuneet väitöstä varten. Sen verran lähialaa ollaan. Itse taidan jättää väliin ja keskittyä lukion matematiikkaan.

Ei kommentteja: