torstai 2. lokakuuta 2014

Odottavan aika on tehokas

Minut on sijoitettu täällä neljän hengen huoneeseen, jossa istuu lisäkseni yksi graduntekijätyttö, yksi väitöskirjantekijätyttö ja yksi Mathias. Mathias pitää mallikehityksen ja -käytön lankoja käsissään ja tasaisena virtana hänelle tulee kysymyksiä, apua tarvitsevia kollegoja ja mallinnuskriisejä.

Minulla oli ihan vaan muutama kysymys ja varmistus, ennen kuin pystyn kunnolla jatkamaan mallinnustöitäni. Tiistai meni siihen, että odotin Mathiaksen vapautuvan muista kriiseistä ja paneutuvan asioihini. No ei sitä tapahtunut ennen kuin väsyin ja lähdin kotiin.

Eilen päätimme että kyllä se sen päivän nimissä onnistuu. Onnistuihan se illalla kello seitsemän pintaan, ja tunnissa oltiin saatu asiat selviksi. Oikeastaan en ole harmissani. Tiistain ja keskiviikon aikana sain kirjoitettua melkein valmiiksi vielä yhden hakemuksen, valmisteltua melkein kokonaan yhdet nettisivut, kirjoitettua doulahommaan tarvittavan esseen ja lähetttyä useita roikkumassa olleita sähköposteja.

Asiasta säähän. Kaksi päivää on ollut kosteaa ja sumuista. Nyt helottaa aurinko täydeltä terältä ja vuorten rinteet houkuttelevat tekemään jotain muuta kuin tehokkaasti jatkamaan mallinnustyötä (jonka nyt siis pystyn tekemään). No höh.

Ei kommentteja: