lauantai 29. heinäkuuta 2017

Hajaannus vuosimallia 2017

Kesäloman viime henkäyksillä otetaan vielä yksi hajaannuksen viikko.

Vanhimmainen ja kaverinsa nousivat jo eilen Onnibussiin ja aikovat tulla 8.8. takaisin. Tässä välissä on tarkoitus junailla Valenciaan. Minä lähden maanantaina Rovaniemelle viikoksi töihin, ja vien samalla 16-vuotiaan Savoon kummitädin (ja pikkuserkkujen, koiran, kissan ja lehmien) luokse. Nuorimmaisen hakee pappa Järvenpäähän.

Puoliso ja 13-vuotias ovat kotona, joskin poika käy päivät jollakin ohjelmointileirillä. Puoliso koettaa aloitella töitään - ja laittaa kaikuvaksi tyhjennetyn työhuoneen pintoja uusiksi.

Tätä odotellessa. Vaikkapa sitä, että alkaa ns. alkusyksy, ja vuorokausirytmin alkaa saada ojennukseen, ja työhön voi keskittyä paremmin. Tosin tämä kesä on ollut tosi hyvä työmielessä. Olen ollut enimmäkseen irti työstä monta viikkoa, mutta hiljalleen englanninkielinen käsikirjoituskin on kasvanut. Jopa ylipitkäksi!

Pakko kai se on mainita, että rallit ovat vallanneet Jyväskylän ja lähialueet täksi viikonlopuksi. Ihme hiippareita joka paikka täynnä, liikenteestä puhumattakaan. Aamuvarhain ja iltamyöhään hyrräävät helikopterit taivaalla. Annoin periksi, ja kuuntelen ralliradiota YLEn taajuuksilta. Sen viihdyttävyys tulee siitä, että lähetystä tekevä tiimi rämettyy keskenään koko viikonlopun, ja jo perjantai-iltaan mennessä toimitustyö oli aika hervotonta.

Ei kommentteja: