maanantai 25. lokakuuta 2010

Sisustusunelma

Kotona lomailu oli aika tuottoisaa. Sain purettua hajalla olevasta vanhasta radiosta koneiston ulos, puoliso sai laitettua autotalliin lattian (Olivatko ne vanhat laudat oikeasti noin rumat ja huonot? No, katsellaan aikamme ja vaihdetaan parin kesän päästä jos jaksetaan.), rättisitikan kauan odottamassa ollutta pienoismalliakin maalattiin (kauhea lemu keittiössä) ja (suklaarasia nuohoojalle!) olohuoneen uuni vetää ihan oikeasti!

Kunhan lapset kasvavat parhaasta leikki-iästä ohi, voisimme järjestää alakerran työ/kirjasto/leikkihuoneesta ihan oikean työhuoneen. Sellaisen, jossa olisi paitsi ATK-työtilaa, myös suuri ja tukeva askartelupöytä, valtavasti hyllyjä ja lokeroita seinällä ja pöydän alla, kunnon työtuolit ja valaistus ja vanhan uunin hormista vedetty liesituuletin. Ah miten kiva siinä olisi ommella, nikkaroida, lakata ja hioa!

Tämä viikko menee töissä ison hakemuksen viimeistelyn merkeissä. Tavoitteena on saada se valmiiksi keskiviikkona. On sitten aikaa erinäisille viime hetken katastrofeille.

PS. Veimme tyttären kanssa perjantaina Ghanaprojektin käteisrahat pankkiin laskettavaksi. Nyt jännityksellä odotetetaan paljonko sitä on. Ensi maanantaina on lentolippujen eräpäivä.

Ei kommentteja: