tiistai 9. elokuuta 2016

Kesän laukut purettu?

Olisiko kohta kaikki kesän nimissä tehdyt reissut takana päin ja pyykit pesty? Vanhimmainen on kylläkin kaverin mökillä yökylässä, eli sieltä tulee varmaan jotain nuhjuista pyykkikoriin. Mutta leirikamppeet on jo ojennuksessa, matkalaukut paikoillaan ja melkein kaikki viime viikon elukkavaatteet pesty. Meillähän oli vanhimmainen melkein koko ajan tallilla, myös kaksi yötä teltan kanssa, ja toiseksi vanhimmainen serkun navetalla Savossa. Pyykkikorissa oli siis sekä hevos- että lehmätuoksuista materiaalia.

Savossa oli myös lauantaina kerran viidessä vuodessa pidettävä lähisuvun tapaaminen. Paikalle kutsuttuna mummulani jälkikasvu eli äitini sisarukset puolisoineen ja heidän aikuistuneet lapsensa perheineen. Tällä hetkellä kolme sukupolvea. Meitä oli läsnä jotakin alle 50 henkeä, ja paljon puhuttiin ja mukavaa oli.

Jos olen oikein ymmärtänyt, olemme ehkä kaikki Helsingissä ensi viikonlopun - ja minä Lapissa ennen kuin kuukausi loppuu. Ja kohta joudumme ostamaan uuden ison matkalaukun kun vanhimmainen alkaa pakata Italiaan lähtöään varten. Mutta nämä pakkaukset ja reissut saavat mennä jo syksyn piikkiin.

Ei kommentteja: