tiistai 16. elokuuta 2016

Pikainen työpäivitys

Yhden puolikkaan päivän olen siis apurahatutkijana istunut yliopiston työkolossani. Eilen istuin puolikkaan päivän maakunta-arkistolla ja plarasin vanhoja papereita. Tätä osastoa tulee olemaan tarpeeksi syksyn aikana. Tänään olisi tarkoitus puhua kollegalle Ranskaan, ja suunnitella yhtä kauan aikaa työn alla ollutta käsikirjoitusta.

Syksyn aikana pitänee kirjoittaa kaksi pientä apurahahakemusta: tämän arkistotyön jatkolle, ja yksi lumimallinnnukseen. Mutta nämä ovat viime syksyltä valmiina eli kovin paljon työaikaa ei niihin mene. Sitten. Oman tieteenalani lehtoraatti on avoinna haettavaksi Helsinkiin. Kaksivuotinen pesti. Johon minulla ei ole mahdollisuuksia jos kukaan oikeasti dosenttitasoinen vaivautuu paikkaa hakemaan. Ja joka veisi kaiken ajan ja energian jos sen kumminkin saisi. Mutta haettava sitä on, muu ei auta.

Mutta onhan noita muitakin jatkosuunnitelmia.

Harrastepuolellakin on asioita joita voisi jatkossa tehdä jonkin verran myös ns. rahasta, mutta pidän ne mielellään harrasteina jos mahdollista.

Lähinnä toivon että saan tehtyä mielekästä hommaa tämän vuoden, ja sen jälkeenkin. Sekään ei haittaisi, jos heinäkuun lopussa tekemäni työttömyyspäivärahahakemus olisi viimeinen pitkiin aikoihin.

Ei kommentteja: