maanantai 30. maaliskuuta 2009

Kello ja kalenteri

Me pelattiin Earth Hourin aikana Monopolia tyttären kanssa ja minä sain rakennettua punaisille aika hyvin ja voitin loppujen lopuksi (vaikka tyttärellä oli kaikki asemat JA Mayfair). Pimeä hiukan pelotti pikkupoikia, eli he säästivät loppujen lopuksi sähköä pelaamalla Nintendoa. Earth Hour ei näkynyt millään lailla ikkunasta kaupungin valoja katsellessa. Olisivat nyt vaikka katuvalot tunniksi sammuttaneet (ei yksi silta ja yksi vesitorni paljon missään tunnu).

Kaiken hyvän päälle sai vielä siirtää kellojakin, eli oli ihan horroksessa sunnuntaiaamuna ja vielä horroksemmassa tänään, kun piti oikeasti herätä johonkin aikaan. Onneksi keho säätää itsensä taas oikeaan aikaan suunnilleen viikossa. Kesäaika näkyi ulkona niin, että aurinko ei enää paistanut vaan satoi lunta.

Raskausviikkoja alkaa olla kasassa 31. Näillä paikkeilla alkaa tulla outoja tuntemuksia melkein mistä tahansa mitä tekee (portaiden nousu, lenkillä tai kaupassa käynti, pitkään samassa asennossa istuminen tai nukkuminen, runsas syöminen, pitkät ruokailuvälit) eli alkaa olla aika rauhoittua ja todellakin jäädä odottavalle kannalle. Mutta ne kaksi artikkelia haluaisin kyllä saada valmiiksi. Meidän lapsemme ovat kaikki syntyneet viikolla 38. Se on ihan kohta.

1 kommentti:

Ansku kirjoitti...

Tuo raskauden vaihe on jännittävää... Siunausta!

Meillä Earth Hour innosti ekaluokkalaista niin kovin että haluaa järjestää juhlat jossa ollaan pimeässä!