sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Koronakevät 2020: 25.-26.4. la-su

Viikonloppu keittiössä. Hampurilaisia isolla vaivalla sämpylätkin itse tehden. Linssikeittoa ensi viikon lounaiksi. Simaa kun kohta tulee vappu.

Lauantaina kuutoskanava oli päällä monta tuntia. Ainoa jonka aukiolo ei ala jo ihan kohta ärsyttää. Tulisi edes jotakin urheilua TV:stä! Katsotaan kesäkuussa sitten vaikka Ruotsin liigan jalkapalloa. Norjassa ovat kehittelemässä kesäkuulle yleisurheilukisaa, jossa paikalliset tekevät suorituksensa Oslossa ja kilpakumppanit jokainen omalla kotikentällään.

Mietin taas myös kirkkoja. Luterilaiset seurakunnat ovat olleet näkyviä koronakriisin aikana. On ollut tapahtumia netissä, on tarjottu keskusteluapua, diakonia on tullut esille asiointiavun muodossa. Pienetkin kirkot ovat paljon saavutettavampia kuin ennen. Nettilähetykseen on helpompi kurkistaa kuin ihan livenä lähteä kokeeksi käymään uppo-oudossa kirkossa, uskaltautua tuntemattomien ihmisten sekaan. Nyt on hyvä aika katsoa mitä tekevät helluntalaiset, adventistit tai babtistit. Kveekareiden tapaamisiin ei pääse mukaan kuin hengessä; yhteistä hiljaista hetkeä vietetään kukin tahoillaan ilman nettiin kirjautumista.

Ei kommentteja: